Diensten.

Bij wat is vliesbehang bieden wij verschillende pakketten voor het aanbrengen van vliesbehang. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit. Ontdek onze diensten en scherpe prijzen per m2.

Vliesbehang plakken

Ons team kan vliesbehang aanbrengen vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief hoogwaardig 150 gram behang van het merk Intervos. 

Aanbrengen + sauzen

Voor de strakke afwerking moet je het pakket kiezen inclusief verven. Populaire kleuren om vliesbehang in te schilderen zijn 9016 en 90106 witte latex.

A+ Totaal pakket

Dit A+ pakket heb je nodig wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen je muren egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Moet er nog behang verwijderend worden?

Het komt geregeld voor dat muren nog niet gereed zijn om te behangen. In veel gevallen moeten wij eerst het oude behang verwijderen voordat wij kunnen starten met behangen. Voor ons natuurlijk geen enkel probleem! 

Is je muur wel al behangklaar?

Wanneer een wand behangklaar is dan kunnen wij direct starten. Over een gemiddeld tussenwoning doen wij circa 2 dagen om te behangen en te verven.

100% Zekerheid op het beste eindresultaat

Bouwsector Nederland is al 20+ jaar gespecialiseerd in behang. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers zeer ervaren.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan alle ontwikkeling bij Advies Nederland Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Krijg je ook een nieuwbouwwoning en wil je deze laten behangen met vliesbehang? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven