Over ons.

Al tientallen jaren is www.watisvliesbehang.nl een begrip bij nieuwbouw. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Landelijk Aanspreekpunt

Vele jaren geleden was er veel behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

De Missie

Wij horen vaak dat consumenten eerst online op zoek zijn gegaan naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Wij besloten hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus professionals in! Deze leveren strakke wanden die gestuct lijken.

Enkele Teamleden

Geert van wat is vliesbehang

Geert Hendrik

Directeur

Geert is verantwoordelijk voor alle aangesloten behangbedrijven. Hij bezoekt de projecten, regelt de inkoop van alle materialen en handelt klachten af.

Luis van wat is vliesbehang

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is verantwoordelijk voor de vakmannen. Hij stuurt ze aan en draagt zorg voor de kwaliteit en dat afspraken met onze klanten worden nagekomen.
Sander van wat is vliesbehang

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander komt van Virtual Assistant Nederland en is verantwoordelijk voor de planning. Hij doet de agendaplanning een neemt bij ons de telefoon op.

Start jouw Nieuwbouwproject binnenkort?

Op het team van watisvliesbehang.nl kun je rekenen. Wij zijn zeer gedreven en werken al 20 jaar met vliesbehang. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd is scanbehang, glasvliesbehang en glasvezelbehang. Vraag een offerte aan!

Scroll naar boven